Predstavnici Skandinavske kompanije “Resino” u poseti kod predsednika opštine

U ponedeljak, 28. novembra 2011. godine Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković zajedno sa svojim saradnicima upriličio je u svom kabinetu prijem za gospodina Finna Cederstroema direktora Danske kompanije “Resino” koji se bavi proizvodnjom specijalnih boja. Sastanku je prisustvovao i gospodin Mats Tosette, bivši vlasnik kompanije “Zvezda Torda” i gospodin Zoran Kovačević ispred kompanije “Flint Group”.

Povod sastanka bio je zainteresovanost predstavnika ove kompanije u pronalaženje potencijalne lokacije na teritoriji Opštine Gornji Milanovac za izgradnju fabrike koja bi zauzimala 400-600m2 zajedno sa skladišnim prostorom za proizvodnju štamparske boje i njenu distribuciju.
Predsednik opštine zajedno sa odgovarajućim službama u narednom periodu uzeće u razmatranje iznalaženje potencijalne lokacije i uslove koji bi zadovoljavali kriterijume za rad pomenute fabrike i o tome će obavestiti potencijalne investitore.

Previous Nastavak edukativnih aktivnosti na Exchnage 3 opštinskom projketu – Održana druga ekspertska poseta projektnih partnera iz Čajetine i G.Milanovca

Leave Your Comment