Eng

Es

It

Sp

Prema Programu razvoja i upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravama mnogobrojne opstinske i gradske uprave povnovo na obuci u Gornjem Milanovcu

Prema Programu razvoja i upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravama mnogobrojne opstinske i gradske uprave povnovo na obuci u Gornjem Milanovcu

Lična i profesionalna etika i upravljanje ljudskim resursima sa posebnim osvrtom na plan integriteta i sukob interesa bila je tema juče održane druge po redu obuke predavača Agencije za borbu protiv korupcije iz sektora za poslove prevencije i odseka za programe obuke.
Obuka u organizaciji konsultanstke firme „MSP konsaltinga“ sprovedena je za zaposlene iz opštinskih uprava opština Vrnjačka Banja, Kraljevo, Lučani, Bajna Bašta, Čajetina, Arilje, Kosjerić, gradske uprave Čačak, kao i za domaćine zaposlene u opštinskoj upravi Gornji Milanovac.
Celodnevno jučerašnje predavanje bilo je podeljeno na tri oblasti iz profesionalne etike i upravljanja ljudskim resursima, govorilo se o moralu, i donošenju odluka u profesionalnom okruženju, kao i o mehanizmima za sprečavanje korupcije u ljudskim resursima.
Tokom edukacije u tematskim radionicama aktivno učešće uzeli su svi prestavnici lokalnih samouprava iz opština i gradova, a po završetku obuke rad učesnika će biti procenjen i verifikovan potvrdom o uspešno završenoj obuci. Načelnica Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac Gorica Petrović napomenula je da je od izuzetne važnosti da se zaposleni edukuju kako bi svoja znanja stečena na ovakvim obukama o unapređenju rada u lokalnim samoupravama svakodnevno primenjivali i time unapredili nivo usluga koje opština pruža svojim građanima.
Prema programu „Razvoja i upravljanja ljudskim resursima u lokalnim samoupravma“, a u organizaciji „MSP konsaltinga“, sledeća dvodnevna obuka za predstavnike jedanaest opština učesnica u projektu na temu primene Zakona o opštem upravnom postupku, biće održana u Vrnjačkoj Banji, a predavač je profesor Pravnog fakulteta Dejan Vučetić. Sve projektne aktivnosti koje se sprovode u partnerskim lokalnim samoupravama finansira Vlada Švajcarske preko svoje Agencije za razvoj i saradnju, a od ukupno jedanaest partnerskih lokalnih samuprava, pet opština ili gradskih uprava biće krajni korisnici distribuiranih fondova za implementaciju programa obuke.

Претходни Uskršnja čestitka objavljena sa tehničkom greškom

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I