Prijem za gornjomilanovačku decu sa smetnjama u razvoju

Povodom nastupajućih novogodišnjih i božićnih praznika predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković, sa saradnicima, upriličio je danas prijem za gornjomilanovačku decu sa smetnjama u razvoju i njihove roditelje i ovom prilikom podelio novogodišnje paketiće.
Prilikom svečanog prijema, predsednik Mirković je deci poželeo puno zdravlja, sreće i radosti u svom odrastanju, a roditeljima poručio da će lokalna samouprava obezbediti njihovoj deci prostorije u kojima će se oni družiti, učiti i provoditi vreme, objavivši da su već u drugoj osnovnoj školi započeti radovi na uređenju i adaptaciji potrebnog prostora za dnevni boravak njihove dece, koji će biti završeni u toku zimskog raspusta . Ovom prilikom predsednik Mirković se zahvalio na radu i svim preduzetim aktivnostima članova „Udruženja roditelja sa smetnjama u razvoju opštine Gornji Milanovac“, kao i gornjomilanovačkom volonterskom centru i predškolskoj ustanovi „Sunce“.
Takođe, zahvalnost na svesrdnoj pomoći i razumevanju, kao i na odobrenim prostorijama za njihovo funkcionisanje, u ime svih roditelja, uputila je predsedniku opštine, nadležnom odeljenju Opštinske uprave i svima koji pomažu u njihovim aktivnostima, predsednica Udruženja Ivana Ignjatović.
Novogodišnje paketiće od predsednika opštine dobilo je danas u svečanoj sali Okružnog načelstva 25 dece sa smetnjama u razvoju različitog uzrasta.

 

Previous INFORMATOR O RADU CENTRA ZA SOCIJALNI RAD GORNJI MILANOVAC ZA 2013. GODINU