Eng

Es

It

Sp

Припадницима Војске Србије и Министарства унутрашњих послова уручене пропуснице за коришћење теретане

Припадницима Војске Србије и Министарства унутрашњих послова уручене пропуснице за коришћење теретане

Општина Горњи Милановац, у сарадњи са Спортско-рекреативним центром, уручила је данас представницима Војске Србије и Министарства унутрашњих послова Србије у Горњем Милановцу пропуснице за коришћење теретане у Спортској хали „Бреза“. Пропуснице је уручио председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

Локална самоуправа има изванредну сарадњу, како са припадницима Војске Србије, тако и са припадницима Министарства унаутрашњих послова и заједно спроводимо многе активности. Поделом пропусница омогућили смо запосленима у Војсци и Полицији у Горњем Милановцу коришћење новоотворене теретане, која је можда и најбоље опремљена у овом делу Србије. Трудићемо се да и у будућности задржимо добру комуникацију и да радимо на унапређењу међуинституционалног деловања. Јака Војска и јак МУП су еквиваленти јаке Србије, јер заједно можемо све – рекао је Дејан Ковачевић, председник Општине Горњи Милановац.

Теретана је отворена 1.октобра прошле године. Уређена је по најсавременијим стандардима и опремљена квалитетним справама.

 

Имамо око 160 сталних вежбача, а на дневном нивоу око сто посетилаца у просеку. За првих пет месеци рада, просечна месечна зарада је преко 400 000 динара. Сви знамо колико је редовна физичка активност важна за очување психофизичке стабилности, нарочито оних чија занимања захтевају посебну спремност. Зато смо, у сарадњи са Општином Горњи Милановац, одлучили да припадницима наше Војске и Полиције обезбедимо бесплатно вежбање сваког уторка и четвртка од 8 до 18 часова – рекао је Предраг Марковић, директор СРЦ Горњи Милановац.

Подсећамо, у оквиру Спортско рекреативног центра, Горњи Милановац ће добити затворен базен, чији је почетак изградње најављен на пролеће.

Previous Melchior Lengsfeld – Горњи Милановац ће бити пример другим општинама који би требало да следе

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I