Eng

Es

It

Sp

Пуштен у рад водовод у засеоку Божовићи у Брђанима

Пуштен у рад водовод у засеоку Божовићи у Брђанима

У засеоку Божовићи у Брђанима отворен је водовод у 5. висинској зони, који је прикључен на Рзав. Општина Горњи Милановац определила је велика финансијска средства за изградњу водовода у засеоку Божовићи и определиће још 4 милиона динара који недостају како би била успешно завршена петнаестогодишња изградња водовода у Брђанима.

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић са својим сарадницима обишао је мештане Месне заједнице Брђани и том приликом истакао да је вода пуштена у 18 домаћинстава, до Нове године биће пуштена још у 50, док ће преосталих 30 домаћинстава воду добити након градње резервоара број 3.

„Полако приводимо крају инвестицију водовода у Брђанима, мени је јако жао што ово није урађено на време и кад је требало, јер људи су покренули иницијативу, а већина је и дала новац намењен за учешће грађана. Разговарао сам са директором Јавног комуналног предузећа који су се стварно ангажовали да доведу до краја ову инвестицију“, рекао је председник Ковачевић.

Мештани Брђана изразили су велико задовољство завршеним радовима, јер се у 21. веку живот без воде не може замислити.

„Одличан дан, добили смо воду после толико година, хвала свима који су нам помогли и који су радили на водоводу“, рекао је Драгиша Ђондрић, мештанин Брђана.

Јавно комунално предузеће Горњи Милановац преузело је цео пројекат, одрадило препројектовање и када после Нове године радови буду завршени, на овај водовод биће прикључено око 160 домаћинстава.

Previous Милановачка и стародубска школа потписале Повељу о сарадњи

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I