Eng

Es

It

Sp

“Радови брже да се одвијају”

“Радови брже да се одвијају”

Приликом данашњег обиласка терена, на којима се изводе бројни грађевински радови, председник општине Милисав Мирковић апеловао је на убрзање динамичког тока.

Председник је инсистирао да се поједини радови брже изводе и формирао посебне, додатне радне групе са конкретним задужењима за поједине инвестиције.

У оквиру обиласка радова председник је обишао Улицу Вука Караџића, радове на постављању кишне канализације, санацији коловоза као и на уређењу паркинг – простора Улице Војводе Мишића и дела Таковске улице и радове на реконструкцији Дома културе.

Такође, предвиђена је убрзана изградња приступне саобраћајнице Главном градском стадиону, Градском базену и спортској хали “Бреза” поводом веће посећености током летњих дана овим објектима и предстојећих фудбалских утакмица ФК “Металац” поводом уласка овог клуба у Супер лигу.

Регулисање паркинг простора око комплекса Јавног предузећа “Спортско рекреативни центар” и могућност изградње новог пешачког моста на реци Деспотовици, председник је наговестио да се може очекивати у блиској будућности.

Previous Одржана 26. седница Скупштине општине

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I