Радови на Анексу СРЦ “Бреза” у завршној фази

Председник Општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, обишао је данас радове на Анексу Спортске хале “Бреза”. Модернизацијом спортске опреме за вежбање , фитнес центром намењеним за спортске клубове, професионалне спортисте али и за све наше суграђане који се рекреативно баве спортом, Спортско-рекреативни центар „Бреза“, постаће урбани, савремени објекат у коме ће бити омогућени бројни спортски садржаји.

– Први пут после двадесет година од када је изграђена, Спортска хала „Бреза“, добиће све садржаје које један овакав објекат треба да има. – рекао је Дејан Ковачевић, председник Општине Горњи Милановац и додао – желео бих да се захвалим Министарству омладине и спорта и господину Перуничићу који нам је помогао у реализацији пројекта. Пројекат смо преко Министарства омладине и спорта проследили Европској Унији и фондовима који су финансирали ову доградњу. Вредност пројекта је 38 милиона динара, а данас у оквиру Спортског центра имамо најбољу спортску теретану са најсавременијом опремом за вежбање. Поред теретане, хала има и велики простор фитнес центра предвиђен за вежбање професионалних спортиста, спортских клубова али и наших суграђана који се рекреативно баве спортом.

У наредном периоду планирани су нови пројекти, када је у питању СРЦ “Бреза”. Изградњом затвореног базена, “Бреза” ће, према речима председника Ковачевића, постати савремени објекат богат спортско-рекреативним садржајима.

Радови на Анексу СРЦ “Бреза” теку предвиђеном динамиком, а према речима директора Спортско-рекреативног центра “Бреза”, Предрага Марковића, реализација пројекта улази у завршну фазу, па се у наредним данима очекује да објекат буде отворен и пуштен у функцију.

-Могу да кажем да је одрађено 90% дела пројекта, након примопредаје радова поднећемо захтев за употребну дозволу коју морамо добити како би теретана почела са радом. – нагласио је Марковић.

Завршетком радова на Анексу биће комплетирана понуда Спортско рекреативног центра „Бреза“, а спортистима омогућени услови за побољшање психофизичких способности и постизање врхунских спортских резултата.

Previous Горњи Милановац добија још један Анекс вртића