Eng

Es

It

Sp

Расписан јавни позив за помоћ избеглим лицима

Расписан јавни позив за помоћ избеглим лицима

Потписивањем Потпројекта 8 Регионалног стамбеног програма са Европском унијом, Комесаријат за избеглице расписао је заједно са општином Горњи Милановац јавни позив за помоћ избеглим лицима.

Jуче су у просторијама Општинске управе, заменица председника општине Јадранка Достанић и Љиљана Ракић испред Комесаријата за прихват избеглица са својим сарадницима, у оквиру инфо дана, свим заинтересованим корисницима додатно појасниле све услове конкурса.

Корисници могу бити лица која имају боравиште/пребивалиште на територији општине Горњи Милановац.

Избегла лица могу конкурисати за помоћ у грађевинском материјалу као виду помоћи у стамбеном збрињавању. Такође, могу конкурисати за монтажне куће као вид стамбеног збрињавања, али и за доделу бесповратне помоћи за куповину сеоске куће са окућницом, уколико је одговарајућа сеоска кућа у складу са условима који су неведени у конкурсу.

Јавни позив ће се реализовати централизовано, а избор корисника ће спровести Комисија за избор помоћи у стамбеном збрињавању.

Сва заинтересована лица могу се информисати о конкурсу и конкурисати на исти у згради Општинске управе Горњи Милановац, Таковска 2, у канцеларији број 10, код општинског повереника за избегла и расејана лица у периоду од 08:00-15:00 часова сваког радног дана.

Previous Мултимедијалне учионице и прослава дана школе у Техничкој школи „Јован Жујовић“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I