Eng

Es

It

Sp

Реконтрукција степеништа код основне школе ,,Свети Сава“ у завршној фази

Реконтрукција степеништа код основне школе ,,Свети Сава“ у завршној фази

Општина Горњи Милановац наставља са улагањима у школску инфраструктиру. Данас су завршени радови на рехабиитацији пешачке стазе код ОШ “Свети Сава”, од улице Бошка Бухе до ул. Душана Дугалића. Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац приликом обиласка радова рекао је да су безбедност деце и квалитетни и сигурни школски објекти на првом месту.

На иницијативу мештана и колектива ОШ “Свети Сава,” данас су завршени радови на степеништу које је било у веома лошем стању. Остаје да се офарба ограда и изнивелише терен са обе стране степеништа, што ће бити завршено у наредних пар дана.- изјавио је Дејан Ковачевић. Ковачевић је додао су улагања у безбедне квалитетне школске објекте, једни од главних приоритета општине Горњи Милановац.

Настављамо са улагањима у школску инфраструктуру. У претходном периоду смо реновирали и изградили три нова дечја игралишта на сеоском подручју, на градском смо урадили комплетну реконструкцију ОШ “Момчило Настасијевић”, нову школу за децу са посебним потребама. Имаћемо још радова на “трећој основној”, од Министарства смо добили новац за замену фасадне столарије, па ћемо наставити континуирано улагање у школске објекте – изјавио је Дејан Ковачевић.

 

Уговорени износ радова је 1.228.500,00 динара. На поменутој стази, односно степеништу предвиђена је уградња бехатон коцки димензија 30*20*4 цм и баштенских ивичњака димензија 10*20 *50 цм.

Извођач радова је грађевинско предузеће АР Градња.

Previous Завршени радови на асфалтирању путева у МЗ Трудељ и Озрем

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I