Eng

Es

It

Sp

Ревијални кошаркашки меч Горњег Милановца и Словењ Градеца

Ревијални кошаркашки меч Горњег Милановца и Словењ Градеца

Делегација Словењ Градеца из Словеније, на челу са чланом Градског већа, господином Винком Врчковником, у склопу пријатељске посете братимљених општина, гостовала је у Горњем Милановцу.

У оквиру посете, у суботу 10. октобра текуће године, у спортској хали „Бреза“, одиграна је пријатељска кошаркашка утакмица представника две општине. Овим ревијалним мечом успостављена још ближа сарадња Словењ Градеца и Горњег Милановца у области спорта.

Иако је резултат био у другом плану представници општине Горњи Милановац забележили су победу резултатом 54:43 (полувреме 27:24).

Поводом гостовања екипе из Словењ Градеца, председник општине Горњи Милановац Милисав Мирковић уприличио је пријем гостима и домаћој екипи из Горњег Милановца.

Овом приликом договорена је и узвратна посета крајем маја 2016. године.

Иначе, споразум о сардњи Словењ Градеца и Горњег Милановца обновљен је 2009. године и подразумева сарадњу у областима, које су од обостраног интереса, а посебно у областима: културе и уметности, образовања и спорта, у области размене искустава развоја локалне самоуправе, туризма, привреде и развоја цивилног друштва.

       

Previous Одговор локалне заједнице на кризне ситуације

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I