Eng

Es

It

Sp

Сајам пољопривреде посетиће 70 милановачких пољопривредника

Сајам пољопривреде посетиће 70 милановачких пољопривредника

Сајам пољопривреде у Новом Саду, у недељу је, по 86. пут, отворио капије за све заинтересоване посетиоце. И ове године, прилику да посете сајам, имаће и привредници из наше општине. Шеф канцеларије за пољопривреду Милка Недељковић рекла је да је посета милановачких пољопривредника заказана за уторак, 14. мај.

„Ове године планирана је посета 70 пољопривредних произвођача са територије наше општине. Организована је посета сајму, сајамским изложбама, конгресним дешавањима, кроз које ће пољопривредни произвођачи моћи да присуствују едукативним радионицама и конференцијама, чиме ће моћи да размене искуства са представницима ресорних министарстава, осигуравајућих кућа, компанијама које се баве пољопривредном производњом. Надам се да ће се сајам показати корисним за привреднике из Горњег Милановца и да ће моћи да остваре бенефите“, истакла је Милка Недељковић.

Планирано је и представљање Канцеларије за пољопривреду општине Горњи Милановац, у оквиру прес-конференције, на тему Задругарства, у сарадњи са Министарством пољопривреде, Министарством задуженим за регионални развој и Задружним савезом, али и представљање Канцеларије локалне самоуправе општине Горњи Милановац, као лидера у агробизнису.

Међународни сајам пољопривреде, модерним концептом подстиче међудржавну и привредну сарадњу, интегрише унапређење знања, производње и развој науке. Уз то, промовише значај иновација и представља синтезу искуства и достигнућа у српској пољопривреди. Снажна је подршка привреди Србије, а његов допринос и значај мери се успесима излагача које остварују под кровом Новосадског сајма.

Previous Након 5 година, санирање моста у Сврачковцима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I