Eng

Es

It

Sp

Састанак са представницима Савеза самосталних синдиката Србије

Састанак са представницима Савеза самосталних синдиката Србије

У кабинету председника општине Горњи Милановац Дејана Ковачевића, одржан је састанак са представницима Савеза самосталних синдиката Србије (СССС). Поред председника општине састанку су присуствовали и потпредседник Савеза самосталних синдиката Србије и председник Синдиката запослених у комунално – стамбеној делатности Србије мр Милан Грујић , председник општинског одбора СССС у Горњем Милановцу Раде Максимовић, директор Јавног комуналног предузећа „Горњи Милановац“ Рајко Нешковић и председник синдиката ЈКП „Горњи Милановац“ Живан Јеремић.

Председник општине упознао се са радом Синдиката и саслушао предлоге које су му изнели представници синдиката у вези са потписивањем посебног колективног уговора.

Представници Синдиката изразили су захвалност председнику општине што је имао разумевања и времена да их угости и саслуша и истакли да у њима има партнере и подршку.

„Према ономе што сам чуо и начину на који радите, сматрам да ћемо успети да створимо партнерски однос између Синдиката и општине Горњи Милановац, који ће донети бољитак и радницима и општини као оснивачу“, истакао је Милан Грујић, потпредседник СССС.

Previous Општина Горњи Милановац придружила се кампањи „Вози одморан/Drive fresh“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I