Софија, Есма и Анђела представљају Милановац на овогодишњем такмичењу „Србија у ритму Европе“

Горњи Милановац ће и ове године имати представнике на највећем дечијем музичком такмичењу „Србија у ритму Европе“. Одлуком стручног жирија, нашу општину представљаће Софија Ранисављевић, Есма Ајдаровски и Анђела Рељић. Ове младе даме са нестрпљењем ишчекују свој наступ, који ће ове године бити одржан у Зрењанину и уживо ће се преносити путем Прве Српске телевизије. У директном преносу који почиње у понедељак  23. октобра  у 21 час, грађани ће моћи да подрже наше суграђанке путем смс-а. Софија, Есма и Анђела представиће наш град песмом из Израела, под називом „Unicorn“ и наступиће под редним бројем 13.

-Имале смо већ два припремања, ишле смо у Зрењанин на кампове, што се тиче припремања мало је строжије ове године. Такође, имамо појачање при прављењу плесних кореографије, плус две девојке. – рекла је Софија.

– Драго нам је што ћемо се представити са песмом која је ове године била велики хит на Евровизији и надамо се бољем пласману него прошле године.- додала је Есма.

Софија и Есма су већ учестовале на такмичењу, а ново појачање тима ове године је Анђела Рељић.

– Јако брзо сам се ускладила са новим друштвом на камповима и јако ми је драго што сам прошла ове године. Драго ми је што сам са Софијом и Есмом у тиму, оне су ми пуно помогле у кореографији, плесу и певању. – изјавила је Анђела.

Највеће дечије музичко такмичење „Србија у ритму Европе“, које се емитује на телевизији са националном покривеношћу има традицију дугу већ више од 12 година и подржано је од стране амбасадора земаља Европе, Израела и Аустралије. „Србија у ритму Европе“ је такмичење које окупља децу и омладину узраста од 14 до 21 године која поред свог града или општине представљају и певају на језику једне од земаља Европе, Израела или Аустралије.

Победник такмичења одређује се сабирањем смс гласова, гласова жирија градова учесника и гласова стручног жирија. Град победник као награду добија следеће године телевизијски пренос на националној телевизији из свог града као и промоцију свог града на националној телевизији, а деца града победника наградно путовање у земљу коју су у телевизијском програму представљала.

 За наше суграђанке можете гласати слањем смс-а на број 1557 са редним бројем 13.

Previous Обележен Дан сећања на 82. годишњицу од паљења Горњег Милановца у Другом светском рату