Eng

Es

It

Sp

Sokobanja- 37.Susreti sindikata uprave Srbije

Sokobanja- 37.Susreti sindikata uprave Srbije

Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac ostvarila je zapažen uspeh na 37.Susretima sindikata uprave Srbije, održanim krajem juna meseca u Sokobanji. Nakon šest godina pauze i neučešća na Susretima, gornjomilanovačka ekipa u sastavu od petnaest takmičara i takmičarski osvojila je tri medalje i jedan pehar. Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac osvojila je 16.mesto u ukupnom plasmanu, od ukupno pedeset i četiri ekipe sa preko 1 500 učesnika, koje su učestvovale na 37. Susretima sindikata uprave Srbije.
Osvajači medalja su Ljubiša Ivanović – zlatna medalja u krosu, Andrija Borovnjak srebrna medalja u plivanju i bronzana medalja u skoku u dalj i pehar za osvojeno treće mesto ekipno muškarci u atletici u disciplinama (kros, 100 metara, skok u dalj i bacanje kugle). Zapažene rezultate ostvarile su i ženske takmičarke i to 4. mesto ekipno u pikadu i 6.mesto ekipno u streljaštvu, kao i muška ekipa koja je osvojila 4.mesto u plivanju
Ovim povodom predsednik opštine Milisav Mirković upriličio je danas prijem za opštinske takmičare, pohvalivši ostvarene rezultate, obzirom da je gornjomilanovačka ekipa za razliku od ostalih Opštinskih uprava u Srbiji, imala najmanji broj prijavljenih takmičara, a najviše ostvarenih rezultata. Iskrene čestitke gornjomilanovačkim predstavnicima na Susretima, uputila je i načelnica Opštinske uprave Gorica Petrović, naglasivši da je pored dobro ostvarenih rezultata, izuzetno zadovoljna timskim delovanjem, inače, na koji potencira i u poslovnoj komunikaciji svih zaposlenih u Opštinskoj upravi.

Predsednik Skupštine opštine Mihailo Vučetić, koji je predvodio gornjomilanovačku ekipu u Sokobanji, takođe je pohvalio i čestitao timski uspeh opštinskih takmičara, izrazivši utisak sa završne svečane dodele gde se Opštinska uprava opštine Gornji Milanovac u više navrata proziva za zaslužne nagrade, dok su mnogobrojnije ekipe ostale uskraćene za to zadovoljstvo.

Претходни STIGLA SALATARA!

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I