Eng

Es

It

Sp

Таково чека своје потомке

Таково чека своје потомке

Општина Горњи Милановац са задовољством позива све грађане да у четвртак 23. априла 2015. Године, с почетком у 13 часова присуствују централној државној прослави великог јубилеја – Два века од подизања ИИ српског устанка у Такову, Дана Војске Србије и Дан општине Горњи Милановац.

Бесплатни аутобуси Конвој-травела возиће грађане са градског трга у Горњем Милановцу са поласцима од 10.45, 11.00, 11.15 и 11.30 сати, а повратак ће уследити по окончању свечаности у Знаменитом месту Таковски грм у Такову. Због очекиване гужве, практично је коритити ову врсту саобраћаја.

МУП Горњи Милановац замољава грађанство Горњег Милановца и суседних градова да у Таково пристигну најакасније у 12h због очекиване гужве.

У оквиру прославе којој ће присуствовати сви највиши званичници биће одржана и спектакуларна војна смотра са преко 1000 војника, а биће предате и пуковске војне заставе што је посебна част која се десила само три пута у досадашњој историји Србије.

Драги суграђани, привилегија је доживети у свом животном веку овако велики јубилеј, дођите и будите део заједничке прославе у славу Таковских јунака нашег краја!

Previous Програм свечаности и честитка председника

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I