Eng

Es

It

Sp

Teretana na otvorenom u Gornjem Milanovcu

Teretana na otvorenom u Gornjem Milanovcu

Teretanu na otvorenom dobio je danas i Gornji Milanovac u kompleksu Sportsko rekreativnog centra, pri sportskoj hali „Breza“.
Gornjomilanovački ljubitelji sporta i rekreacije na otvorenom od danas će moći da koriste šest statičnih sprava, tri mehaničke i dve klupe za odmor, a ovaj teren sa korisnim sportskim spravama u organizaciji Sportsko rekreativnog centra, otvorili su danas predsednik opštine Milisav Mirković, direktor sportsko rekreativnog centra Mileta Bogdanović i predsednica udruženja „Mladi Milanovca“ Kristina Milošević.
Obzirom da je opština Gornji Milanovac za zimsku rekreaciju na radost mnogih mališana i omladine, a i njihovih roditelja, obezbedila klizalište, sada je bio red da na istom prostoru obezbedimo uslove za rekreaciju koja može da se vrše na otvorenom po lepom vremenu, a da podjedanko bude interesanta mladima, kao i svima onima koji se osećaju mladim, kako bi slobodno vreme korisno provodili baveći se sportom, rekao je predsednik Mirković
Predsednica Udruženja „Mladi Milanovca“ Kristina Milošević je ovom prilikom najavila da će, pored Milanovačke, biti donirane i teretane na otvorenom i u Pranjanima i na Rudniku. Direktor sportsko rekreativnog centra Mileta Bogdanović saopštio je da će teretanom biti upotpunjen i kompletiran sportski sadržaj kompleksa sa postojećim terenom za male sportove, a planira se u narednom periodu postavljanje i dečjeg mobilijara, dodajući da će svi korisnici teretane na otvorenom moći besplatno da koriste sve sprave.


Inicijativa i potreba za gradnjom i opremanjem ovog terena datira još od avgusta meseca kada je potpisan trojni ugovor između Opštine Gornji Milanovac, Javnog preduzeća“Sportsko-rekreativni centar“ i donatora Udruženja građana „Mladi Milanovca“, kojim se donator obavezao da izgradi 6 statičnih sprava i 3 mehaničke sprave kao i 2 klupe za odmor. Obaveze JP „SRC“ su bile da se izgradi podloga za teretanu za 60 metara kvadratnih. Tako da je Javno preduzeće „SRC“ je za radove na pripremi terena, nasipanje i ugradnju behaton ploča izdvojilo oko 200.000 dinara.

Previous Ministarstvo kulture i informisanja podržalo pet projekata Muzeja rudničko-takovskog kraja iz Gornjeg Milanovca

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2023 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб одржава и ажурира: АVI SOLUTIONS