Turnir u uličnom fudbalu pod nazivom „Budi drug-navijaj i igraj fer“

„Budi drug-navijaj i igraj fer“ naziv je turnira u uličnom fudbalu, a u organizaciji Urban freestile sport, gornjomilanovačkog javnog preduzeća „Sportsko-rekreativni cenatr“ i Sportskog saveza. Ovogodišnje zabavno-sportsko takmičenje biće održano na Gradskom trgu u Gornjem Milanovcu, 13. i 14. avgusta od 18 do 22 sata.
Inače, Urban freestile sport je sportsko zabavna humanitarna organizacija koja već osam godina na gradskim trgovima širom Srbije organizuje turnire u uličnom fudbalu i drugim sportovima. Prema propozicijama ove organizacije, učešće u malom fudbalu uzeće tri na tri igrača na terenu sa veštačkom travom dužine 16 metara sa širinom 8 metara, martinelama, razglasom, reflektorima, semaforom, sudijama i voditeljom programa. U prvom krugu utakmice se igraju dva puta po pet minuta, a do završetka takmičenja dva puta po sedam minuta.
Učešće u ovoj sportsko-zabavnoj manifestaciji uzeće najmlađe kategorije iz gornjomilanovačkih klubova „Metalac“, „Takovo“, Šumadija-Brđani, Mladost 09- Vraćevšnica, „Srpski orlovi“, „Junior-Socer“. Ulični turnir odigraće tri kategorije takmičara predpetlići, petlići i pioniri sa po osam ekipa u svakoj kategoriji.

Pogledajte raspored odigravanja utakmica…

 

Previous Upozorenje od požara