Eng

Es

It

Sp

У току уређење паркинга иза „Максија“

У току уређење паркинга иза „Максија“

Паркинг у зони Зелене, Робне и Млечне пијаце, као и новог тржног центра од великог је значаја за све који долазе у овај део града. Простор се налази уз новоизграђену улицу Вука Караџића и грађанима ће бити омогућено безбедно паркирање.

-На овај начин биће обезбеђено нових 45 паркинг места. Омогућено је да се услуга плаћа смс поруком, по најнижој цени од 20 динара. Корисници паркинга могу купити дневну док је станарима зграда омогућена куповина месечне карте по повлашћеној цени од 699 динара –каже Божидар Вучетић, директор ЈП за изградњу. Према речима Божидара Вучетића, директора ЈП за изградњу, циљ је да се у делу града уз реконструисану улицу Вука Караџића омогући безбедно паркирање и избегну проблеми у саобраћају.

Уређење новог паркинга финанисра ЈП за изградњу у укупном износу од милион и по динара.

Директор ЈП за изградњу осврнуо се и на досадашњи рад паркинг сервиса који је оценио као одличан.

-Задовољан сам радом Паркинг сервиса, то је посебан профитни центар који даје изузетне резултате. У почетку је било тешко, имали смо одређене проблеме, али сада све функционише беспрекорно –истакао је Вучетић. Иначе, у плану Паркинг сервиса је 1200 паркинг места, колико је предвиђено пројектом али се према расположивим финансијским средствима тај посао обавља парцијално.

Previous Поводом смрти патријарха Иринеја

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I