Eng

Es

It

Sp

УЛАГАЊЕ У БОЉИ РАД ОПШТИНСКИХ УСТАНОВА, ПРЕДУЗЕЋА И ШКОЛА

УЛАГАЊЕ У БОЉИ РАД ОПШТИНСКИХ УСТАНОВА, ПРЕДУЗЕЋА И ШКОЛА

Нови начелник Oпштинске управе Општине Горњи Милановац је Дејан Вељовић. Овакво Решење донели су већници на педесетој седници Општинског већа. Дејан Вељовић је рођен 1971.године у Крагујевцу. Дипломирао је на Правном факултету универзитета у Крагујевцу. Радни однос засновао је у Општинском суду у Горњем Милановцу 2001. године. Од 2005. године запослен је у Општинској управи општине Горњи Милановац. Дана 08.06.2018.године Општинско веће општине Горњи Милановац поставило га је на положај Заменика начелника Општинске управе општине Горњи Милановац. По мишљењу Конкурсне комисије показао је да поседује знање и да је стекао вештине на предходним радним местима које би унапредиле организацију и методе рада Општинске управе општине Горњи Милановац.

Избор новог начелника Општинске управе прокоментарисао је и председник општине Дејан Ковачевић:

„Надам се да ће у наредном периоду наставити са радом као што је то и до сада чинио у циљу побољшања рада и Општинске управе и самог рада општине Горњи Милановац“, истакао је Ковачевић.

На данашњем заседању већницу су разматрали финансијске планове директних и индиректних буџетских корисника. Новац је углавном опредељен за побољшање рада милановачких установа и школа.

Јавно предузеће за изградњу је увидом у тренутне потребе недвосмислено утврдило да приорит представља набавка комбиноване машине „скип“ као и „раоника“ – прикључног дела за потребе чишћења снега.

„Куповином новог скипа проблеме ћемо делимично решити. Оно што остаје за следећу годину јесте набавка два нова камиона која ће такође служити Јавном предузећу за изградњу, као и у хитним и ванредним ситуацијама као што смо имали ове године. Морам напоменути да смо у рекордном временском року преко 60 километара путева на подручју захваћеном поплавама односно временским непогодама успели да вратимо у првобитно стање и да их учинимо проходним, а све то не би могли без оспособљеног јавног предузећа. Такође, јавно предузеће је преузело чишћење снега на територији целе општине и у погледу тога су му увек потребне и нове машине и нови камиони“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић.

Већници су на данашњој седници путем презентације упознати и са проценом угрожености од елементарних непогода и других несрећа на територији општине Горњи Милановац ,те су предлог документа који предходи изради Плана одбране од истих и усвојили.

Previous Реновирање школе као рођендански поклон

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I