Eng

Es

It

Sp

Унапређена Теленор мрежа у Горњем Милановцу

Унапређена Теленор мрежа у Горњем Милановцу

Шира покривеност и бржи интернет у Бољковцима

Теленор је током јуна пустио у рад нову базну станицу у Бољковцима у општини Горњи Милановац, захваљујући којој је територија на овом подручју покривена 3Г сигналом.

Тиме су омогућене веће брзине интернета, а корисничко искуство је додатно унапређено.

Са циљем да се корисницима омогући најквалитетнија и најбоља услуга, као и приступ мобилном интернету и стабилној, сигурној мрежи, било кад и било где, континуирано унапређује инфраструктуре мреже. Током протекле године Теленор је уложио више од 20 милиона евра у инфраструктуру Паметне мреже.

Мрежа четврте генрације тренутно је доступна корисницима у највећим градовима – Београду, Новом Саду, Суботици и Нишу, као и на туристичким локацијама – Копаонику и Златибору, а Теленор наставља са даљим унапређењем мреже.

Теленор Србија (www.telenor.rs) део је Теленор групе, једног од највећих светских мобилних оператора који има више од 190 милиона корисника на 13 тржишта. Теленор је највећи појединачни инвеститор у Србији са почетним улагањем од 1,53 милијарде евра. Са 3,2 милиона корисника, Теленор Србија помаже људима да искористе све предности савремених комуникација. Ова компанија има 119 продавница у 84 града и око 1.000 запослених, док Паметна мрежа покрива више од 80 одсто становништва.

Previous Промоција програма подршке предузећима

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I