Eng

Es

It

Sp

Урађена деоница пута који повезује Горњу и Доњу Црнућу

Урађена деоница пута који повезује Горњу и Доњу Црнућу

Одмах по укидању ванредног стања ЈП за изградњу општине Горњи Милановац започело је рад са 100% капацитета.

У овом тренутку радници предузећа за изградњу ангажовани су у месним заједницама Коштунићи, Врнчани, Ручићи, Сврачковци и Горња Црнућа.

У Горњој Црнући урађена је битна деоница, саобраћајница која повезује МЗ Горња и Доња Црнућа, преко потока Дреновац.

„Имали смо одличну сарадњу са председником месне заједнице и мештанима, који су пружили помоћ са 14 трактора и обезбедили материјал за насипање“,каже Божидар Вучетић, директор ЈП за изградњу и додаје да је овом приликом насуто 500 м саобраћајнице са 900м3 материјала. „Прошле године смо одрадили деоницу према гробљу, насули са 1200 м3 материјала. Урадили смо канале, зацевили саобраћајницу, насули где је било потребно и остало је да одраде клизиште на путном правцу ка месној заједници Сврачковци“, нагласио је Вучетић и додао да ће за неколико дана сви радови у Горњој Црнући бити завршени.

Према речима Драгослава Станишића, председника Месне заједнице Горња Црнућа, деоница на којој су извођени радови је од велико значаја за све мештане јер је састављен део пута према гробљу и даље према Доњој Црнућу.

„Организованост житеља Црнуће и жеља да се заједнички учествује у радовима много олакшала и убрзала завршетак“, рекао је Станишић.

Previous Започети радови на реконструкцији две улице, Војводе Милана од Гимназије до Болнице и Љубићске од Болнице до кружног тока / Расписане набавке за извођење радова на три локална пута и девет градских улица

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I