Eng

Es

It

Sp

„Уредимо наш град и општину“

„Уредимо наш град и општину“

Традиционална пролећна акција општине Горњи Милановац „Уредимо наш град и општину“ биће организована у среду 6. априла 2016. године. Учесници акције окупиће се на Тргу кнеза Михаила у 9 сати, када ће бити објављен план активности са локацијама и координарторима.

У акцији ће учествовати наши млади суграђани, волонтери, активисти Црвеног крста, милановачких културно-уметничких друштава „Типопластика“ и „Шумадија“ и спортисти многих милановачких клубова, ученици основних и средњих школа уз подршку Канцеларије за младе и Општинске управе Општине Горњи Милановац.

За све заинтерсоване, Општинска управа обезбедила је рукавице и џакове за отпад, којим ће се сакупљати немарно бачени папири и други отпад по свим улицама, дечјим парковима, речним коритима и свим јавним површинама. Овом акцијом се, поред чишћења, постиже и подизање свести о значају чисте и уређење животне средине за све грађане Горњег Милановца.

Општина Горњи Милановац позива све грађане који су у могућности да се придруже и дају свој допринос у уређењу града и општине, да једним заједничким окупљањем, дружењем и радом постигнемо заједнички циљ да наш град у коме породично живимо и радимо буде чист и пример по уређености у целој Србији.

Акција представља део активности на генералном пролећном уређењу општине, које су започете још током фебруара, а обухватају прање улица, окресивање растиња, садњу украсног цвећа, уређење травнатих површина, поправку улица, одлагање кабастог отпада и других инфраструктурних и комуналних делатности.

Previous Упис у Припремни предшколски програм

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I