USPEH EKIPE OPŠTINE GORNJI MILANOVAC NA 38. SUSRETIMA SINDIKATA UPRAVE SRBIJE

Na 38. Susretima sindikata uprave Srbije, koji su održani od 27 juna – 1. jula 2012. godine u Sokobanji, ekipa Opštine Gornji Milanovac ostvarila je zapažen uspeh, plasiravši se na 7. mesto u ukupnom plasmanu od 55 ekipa, ispred mnogo većih takmičarskih kolektiva koji su brojali, neretko i preko pedeset članova.

Takmičare je u kampu u Sokobanji posetio i Predsednik opštine Gornji Milanovac, Milisav Mirković, a po povratku ekipe u Gornji Milanovac upriličio im je skromni prijem u čast dobrih rezultata.
Muške ekipe donele su nekoliko pehara u ekipnoj konkurenciji po sportovima, među kojima pehar za prvo mesto u ribolovu, drugo mesto u kuglanju i dva treća mesta u stereljaštvu i atletici. U pojedinačnoj konkurenciji osvajači medalja su bili Miroslav Marjanović kao najbolji pojedinac u ribolovu, Zoran Joksić koji je osvojio srebrnu medalju u bacanju kugle i dva bronzana odličja: Ljubiše Ivanovića u krosu i Andrije Borovnjaka u plivanju. Ne smeju ostati zanemareni i rezultati muška ekipe u plivanju koja je završila takmičenje na 4. mestu kao i Andrije Borovnjaka, koji je u skoku u dalj zauzeo 4. mesto, sa samo centimetrom razlike u odnosu na osvajača bronzane medalje.
Predsednik opštine je pohvalio dobre rezultate i fer plej takmičara naše opštine koji su u žestokoj konkurenciji prezentovali Gornji Milanovac u najboljem sportskom svetlu, mada je naša ekipa bila među najmalobrojnijim sa ukupno 15 takmičara i takmičarki, shodno skromnim mogućnostima opštine.

Previous APEL PREDSEDNIKA OPŠTINE GRAĐANIMA ZA ŠTEDNJU VODE

Leave Your Comment