Eng

Es

It

Sp

Уз поштовање епидемиолошких мера градски базен ради пуним капацитетом

Уз поштовање епидемиолошких мера градски базен ради пуним капацитетом

Председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић посетио је данас градски базен. Према његовим речима, епидемиолошке мере се поштују, а квалитет воде и одржавање базена задовољавају све прописане критеријуме. Ковачевић је са директором Спортско-рекреативног центра Предрагом Марковићем разговарао и о пројекту затвореног базена, који подразумева улагања у вредности од 300 милиона динара и чија ће реализација употпунити садржај који центар нуди Милановчанима.

– У протеклих неколико година уложено је готово 8 милиона динара да би Градски базен у Горњем Милановцу данас овако изгледао. Одрађена је замена филтер станица, замењена боја у великом и постављене су плочице у малом базену, замењени су тушеви, постављене нове капије и постигнут је један максимум који је био могућ у датом тренутку. Пред нама је пројекат затвореног базена, а у оквиру тога биће додатно уређен и простор око отворених базена. У питању је дугорочан пројекат, покушаћемо да добијемо средства од Републике, јер сами не можемо да реализујемо инвестицију у том обиму – истакао је Ковачевић.

Предраг Марковић, директор СРЦ “Бреза“ упознао је председника општине да свакодневна контрола воде показује да је квалитет на одличном нивоу и да до сада није достигнута гранична вредност.

– Задовољни смо посетом у овој сезони. И ове године наградили смо најбоље ђаке, ученике генерације, добитнике Вукових диплома и носиоце диплома са Републичких такмичења бесплатним улазницама, а то се односи и на оне који су прошле године остварили одличне резултате а током 2020. нису могли да искористе ту могућност – рекао је Марковић.

Иначе, цене улазница нису мењане већ пет година, тако да деца до 7 година не плаћају улаз, за ученике средњих и основних школа цена улазнице је 100 динара, за одрасле 150. Цена лежаљки и сунцобрана је 100 динара, а свако треће дете у породици, до навршених 18 година има бесплатан улаз на базен.

Previous Радови на асфалтирању локалних и некатегорисаних путева без прекида и при високим температурама

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I