Eng

Es

It

Sp

За месец дана Брдо мира у новом руху

За месец дана Брдо мира у новом руху

Реконструкција и радови у спомен парку Брдо мира приводе се крају и у наредних месец дана парк ће бити отворен за све посетиоце и туристе.

Председник општине Дејан Ковачевић обишао је данас радове са Дарком Луковићем, представником Министарства привреде из Сектора за инвестиције у инфраструктурне пројекте, као и са архитектом Дарком Лекићем и надзорним органом Вером Матовић. Шеф градилишта провео их је кроз цео комплекс, објаснио шта је све урађено као и шта је још остало да се уради како би радови у потпуности били завршени.

Ковачевић је рекао да реконструкцију Спомен парка Брдо мира општина ради заједно са Министарством привреде и да су данас сви заједно изашли на терен како би видели како теку радови: „Динамика радова је побољшана у односу на неки претходни период када смо имали доста кишних дана и када је није било услова за рад на отвореном простору овде на Брду мира. Сада се то ради јако ужурбано и надамо се да ћемо у наредних месец дана имати комплетан парк Брдо мира завршен. Оно што сам ја данас видео јесте да ће ово стварно бити најлепши парк у Горњем Милановцу, али и у околини.“

Први човек Горњег Милановца је рекао да је за завршну, трећу фазу радова издвојено педесет милиона динара. Реконструисани парк ће имати и амфитеатар који је завршен, справе за вежбање у природи су такође постављене, стазе за рекреативно трчање се посипају малчом, постављени су сеници за одмор у природи, а тренутно се разводи лед расвета. Према Ковачевићевим најавама, за месец дана овај парк би требао да буде завршен, и да у пуном свом сјају дочека званице и госте из државних институција који су помогли овај пројекат, али и за све посетиоце и све житеље Горњег Милановца.

Представници општине и Министарства привреде обишли су данас и улицу Драгише Николића где је уз инвеститора и надзора извршено увођење извођача радова у реконструкцију и санацију ове улице.

Previous Нова цистерна у ЈКП „Горњи Милановац“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I