Eng

Es

It

Sp

Zahvalnost Predsednika opštine gradjanima opstine Gornji Milanovac

Zahvalnost Predsednika opštine gradjanima opstine Gornji Milanovac

Poštovani građani,

želim da vam se zahvalim, u svoje i ime stranke i koalicije koju predstavljam, na velikoj podršci koju ste mi ukazali na održanim lokalnim izborima.
Najveća je čast biti izabran od strane svojih sugrađana, posebno u trenucima kad zajedno delimo puno teškoća i prolazimo kroz težak period kao opština i država.
Učiniću sve što je u mojoj moći da opravdam poverenje koje ste mi ukazali, da ova opština bude mirno i sigurno mesto za život svim svojim građanima. Ostaću dosledan tome da od svojih saradnika zahtevam isto što zahtevam i od sebe, predan i odgovoran rad uz pošten i otvoren odnos prema svima koji mogu pomoći.
Smatram da je zajedništvo velika snaga svake zajednice i trudiću se da ostvarim dobru saradnju sa svima onima kojima je osnovni interes i cilj razvoj i briga o opštini Gornji Milanovac i njenim građanima.
Još jednom vam izražavam zahvalnost što ste u meni prepoznali osobu dostojnu vašeg poverenja i pozivam vas da u nastupajućim godinama zajedno učinimo sve što možemo da opština Gornji Milanovac dalje napreduje na korist svih svojih građana.

S poštovanjem,
Milisav Mirković

Zapisnik o radu Opštinske Izborne komisije na utvrđivanju rezultata izbora za ODBORNIKE SKUPŠTINE OPŠTINE GORNJI MILANOVAC održanih 6. maja 2012.godine

Претходни Prvi nezvančni rezultati izbora

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I