Eng

Es

It

Sp

Započeti poslovi na rekonstrukciji Doma kulture u Gornjem Milanovcu

Započeti poslovi na rekonstrukciji Doma kulture u Gornjem Milanovcu

Pokrenutim postupkom javne nabavke Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac u delu izvođenja građevinskih radova na rekonstrukciji gornjomilanovačkog Doma kulture, započeti su konkretni poslovi na realizaciji renoviranja ovog objekta koji je čekao 50 godina da dobije novi reprezentativni izgled kojim će da se unapredi kulturni i društveni život gornjomilanovčana i da se ulepša uži centar grada i šetalačka zona, potvdio je danas predsednik opštine Milisav Mirković.
U javnom pozivu izvođačima radova, predviđen je zakonski rok od 40 dana za podnošenje ponuda, tako da ukoliko se ispune svi zakonski uslovi planirano je da se ugovori zaključe polovinom aprila, a da radovi počnu 1.maja ove godine.
Grubi građevinski radovi faze A po urađenom glavnom projektu, u predviđenom roku od šest meseci, podrazumevaju izgradnju scene, proširenje hola prema dvorištu i na sprat, izgradnju balkona unutar sale, gradnju tehničkog bloka ispod sale i sanitarni čvor u suterenu. Za ove namene Odlukom o budžetu za 2014. godinu opredeljena su potrebna novčana sredstva.
Što se tiče realizacije ostalih faza kojima će biti obuhvaćeni zanatski radovi, instalacije, tehnička unapređenja scene, potom uređenje restoranskog prostora i uređenja nekadašnjeg stambenog prostora u kreativne radionice i prostorije za potrebe delatnosti iz oblasti kulture, planirano je da se sredstva obezbeđuju fazno, i uskladu sa tim raspisuju javne nabavke.
Prema glavnom projektu, ukoliko radovi budu tekli prema predviđenoj dinamici i bude ispoštovana celokupna prateća zakonska regulativa, rekonstrukcija celog objekta biće završena za dve godine.

 

Previous Održan Štab za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac

Leave Your Comment

Пратите нас

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Вести и дешавања

Најновије вести које Вам стижу у поштанско сандуче

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I