Eng

Es

It

Sp

Завршено асфалтирање пута у Cемедражи

Завршено асфалтирање пута у Cемедражи

Асфалтирање пута у Семедражи, у засеоку Томићи, данас је завршено. У питању је путни правац дужине 272 метра, чија је вредност радова износила 1.412,662,00 динара. Мештани кажу да им је ова деоница јако битна и задовољни су изведеним радовима.

– Овом приликом бих се захвалио Општини Горњи Милановац која нам је изашла у сусрет да урадимо овај пут. Ми смо се потрудили да скупимо неких 440 000 динара, док је остало финансирала Општина. Нама овај пут доста значи јер имамо децу која крећу у школу, као и старије комшије који ће сад лакше моћи да оду до града и заврше своје обавезе. Поносан сам како на себе, тако и на своје комшије које су учествовале у прикупљању средстава да се овај пут уради и трудићемо се да и даље донирамо за потребе нашег села – рекао је Мирослав Томић из Семедражи.

– Хтео бих да похвалим Општину Горњи Милановац за извођење радова, као и мештане који су помогли у складу са својим могућностима. Овај пут значи свима, и онима који иду пешке и возачима. Јер у селу нема живота без пута и воде – закључио је Милован Марковић, мештанин Семедражи.

На овом путном правцу се налазе три домаћинства чији су чланови стално насељени у Семедражи, као и пар викендица.

Previous Асфалтирани путеви у Горњим Бранетићима и Теочину

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I