Eng

Es

It

Sp

Завршено дечије игралиште у Бољковачком насељу

Завршено дечије игралиште у Бољковачком насељу

Радови на дечијем игралишту у Бољковачком насељу, који су обухватали машинско уклањање површинског слоја земљишта, бетонске радове, постављање гумене подлоге, мобилијара и расвете су завршени, а игралиште је данас обишао председник општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић.

Он је овом приликом истакао да му је посебно задовољство што је Општина заједно са мештанима обезбедила малишанима један овакав простор за игру, као и да је циљ локалне самоуправе да на подручју целе општине постоји сличан садржај намењен најмлађима.

Велико ми је задовољство што сам данас овде и што је Општина завршила свој део посла везан за ово игралиште. Оно је изграђено на иницијативу мештана покретењем петиције и изузетно ми је драго што се није завршило само на томе – они су дали изузетан допринос свему овоме, направили су прилазну стазу, а у наредном периоду ће урадити и ограду око самог игралишта. Показали су да када се грађани удруже са локалном самоуправом може да се уради доста тога – рекао је председник Ковачевић.

Председник је најавио да је у плану да се поред овог игралишта изгради и један терен за баскет и за мали фудбал, како би и нешто старија деца имала адекватан простор за игру.

Укупуна вредност радова на изградњи игралишта у Бољковачком насељу износи 3 118 380 динара, а извођач је Занатска задруга „Универзал“ из Чачка.

Previous У току завршни радови на асфалтирању локалног пута у месној заједници Прањани

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I