Eng

Es

It

Sp

Знањем до квалитетне производње кабасте сточне хране

Знањем до квалитетне производње кабасте сточне хране

Јуче су, у Великој сали Општине Горњи Милановац, представници Института за крмно биље из Крушевца одржали предавање за око педесет окупљених горњомилановачких пољопривредних произвођача.

Присутне је, у име председника општине Горњи Милановац, поздравио Мирослав Миловановић заменик председника општине и поручио окупљеним произвођачима да је знање главни савезник пољопривредника у производњи квалитетне сточне хране од које у великој мери зависи и квалитет млека и меса у сточарској производњи.

Предавачи ИКБ Крушевац представили су позитивне примере у производњи кабасте сточне хране, посебно у спремању конзервисане силаже и сенаже, а присутни пољопривредници донели су и своје узорке ових пољопривредних производа на бесплатно тестирање квалитета.

   

Општина Горњи Милановац настојаће да и даље кроз обезбеђивање стручних предавања помогне пољопривредним произвођачима са своје територије да постојеће ресурсе што боље употребе и постигну висок квалитет у пољопривредној производњи, на обострано задовољство.

Previous Обавештење грађанима у вези озакоњења објеката

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I