Eng

Es

It

Sp

129 нових уговора о додели бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди општине Горњи Милановац

129 нових уговора о додели бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди општине Горњи Милановац

Данашњим потписивањем уговора о додели подстицајних средстава између 129 носилаца регистрованих пољопривредних домаћинстава са територије општине Горњи Милановац и председника општине Дејана Ковачевића, настављена је овогодишња додела бесповратних подстицајних средстава у пољопривреди општине Горњи Милановац.

Председник Ковачевић је поздравио присутне пољопривреднике и честитао им на значајним ивестицијама које су, заједно са Општином, уложили у пољопривреду општине Горњег Милановца у току трајања овогодишњег конкурса. Он је такође најавио оснивање посебне Канцеларије за пољопривреду у оквиру Општинске управе која ће пружати неопходну стручну помоћ свим пољопривредницима и кроз интеракцију произвођача и стручних лица омогућити лакше и планско остваривање дугорочних развојних циљева у пољопривреди.

У току овогодишњег конкурса пристигло је укупно 384 захтева, од чега је 370 позитивно решено у оквиру расположивих средстава опредељених Буџетом општине Горњи Милановац за ову намену. Како је председник општине најавио да ће ребалансом општинског буџета бити опредељена додатна средства за ову намену, остаје простора за решавање преосталих захтева који испуњавају услове конкурса, али и за све друге пољопривреднике који су се интересовали за наставак конкурса, рачунајући на подстицајна средства.

Previous Приступни путеви дуж Коридора 11

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I