Eng

Es

It

Sp

Приступни путеви дуж Коридора 11

Приступни путеви дуж Коридора 11

Председник општине Дејан Ковачевић, заједно са надзорним органом Коридора Србије Гораном Дуњићем, чланом Општинског већа задуженим за инфраструктуру Десимиром Јовановићем и директором Јавног предузећа за изградњу Божидаром Вучетићем, обишао је трасу ауто-пута од Брђана до Бољковаца.

Том приликом са председницима Месних заједница Брђана, Семедражи, Савинца, Такова, Врнчана, Бољковаца и Ручића лоцирани су највећи проблеми који отежавају свакодневни живот горе наведених села истакавши да се до краја године морају урадити сви приступни путеви дуж целог коридора и да ће свакодневно до краја извођења тих радова неко од представника Општине бити присутан на самој траси коридора.

„Десимир Јовановић, члан општинског већа биће задужен за координацију свих радова који се обављају и надамо се да ћемо у предвиђеном року успети да решимо већи број проблема са којима се суочавају мештани околних села кроз које пролази сам Коридор 11. Локална самоуправа је вољна да помогне, али ће помоћ бити затражена и од надлежног министарства и Коридора Србије. У наредном периоду у сарадњи са Министарством грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре дефинисаће се траса приступне саобраћајнице, док ће мост на Дичини бити завршен до краја јуна“ истакао је председник Ковачевић.

Previous Одржана седница Општинског већа

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I