Eng

Es

It

Sp

Нова линија јавног градског превоза на релацији од Јасена до касарне у Луњевици почела је да саобраћа. На новој релацији, чија дужина у једном правцу износи пет километара, саобраћаће једно возило, а обележено је десет стајалишта.

Према реду вожње, време првог поласка је раним јутарњим часовима и то у 05.10 са Трга кнеза Михаила ка Луњевици. Последњи полазак из правца Луњевице ка тргу кнеза Михаила је у 20.15 часова, а из правца Јасена ка центру је у 20.00 часова. У овом периоду предвиђена је и пауза у саобраћању и то од 8.10-10.50 часова из правца центра ка Јасену, а од 16.40-17.40 часова из правца центра ка Луњевици.

Председник општине Дејан Ковачевић рекао је да се увођењем ове нове линије наставило са решавањем проблема јавног превоза: „Почетком нове школске године увели смо нову линију како бисмо олакшали пут до школе деци која путују и која су у неком делу и пешачила до својих школа. Такође, оно што бих посебно нагласио и што је јако битно је чињеница да је читаво насеље Луњевачки пут први пут у историји добило могућност да користи јавни градски превоз.“

Редом вожње предвиђено је да аутобуси на овој линији врше превоз путника и викендом. Суботом ће градски линијски превоз саобраћати до 16.00 часова, а за недељу је предвиђено шест полазака на сат времена, а први полазак у недељу је у 6.50 часова.

Previous Бољи услови за параатлетичаре

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I