Eng

Es

It

Sp

Председник Ковачевић угостио организаторе 12. Карате-до семинара

Председник Ковачевић угостио организаторе 12. Карате-до семинара

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић угостио је данас представнике карате клуба „Таково“ и руководиоца 12. Карате-до семинара сенсеи Велибора Димитријевића. Семинар се одржава од 30. марта до 01. априла у спортској хали „Бреза“.

Гости су председника упознали са програмом 12. Карате-до семинара који се овог викенда одржава у нашој Општини. За три дана семинара биће одржано пет тренинга како појединачних, тако и заједничких, на којима је предвиђено учешће свих заитересованих ученика и инструктора. Званично отварање манифестације предвиђено је за суботу 31.марта, у 11.30 часова у спортској хали „Бреза“.

У великој сали Општинске управе у суботу 31. марта од 18.00 часова биће одржана трибина на којој ће говорити реномирани стручњаци из области спорта и физичког васпитања Професор Драган Бајић, професор спорта и физичког васпитања као и тренер гимнастике из Краљева, који ће причати о значају бављења базичним спортовима у млађем школском узрасту, Др. Миљан Грбовић, кондициони тренер и професор спорта запослен на Факултету спорта и физичког васпитања, који ће говорити о физичкој припреми спортиста и Сенсеи Велибор Димитријеић, наш најтрофејнији каратиста свих времена и руководилац карате семинара у Горњем Милановцу, који ће говорити о утицају менталне припреме на физичке перформансе код спортиста.

Уз жеље да семинар прође успешно и да се сви гости пријатно осећају у нашој Општини председник је истакао да локална самоуправа све спортске активности подржава: „Као локална самоуправа, ми смо ту да подржимо спорт, а спортисти су ту да постигну што боље резултате и да на тај начин промовишу и себе и Општину“

Previous Седница Моравичког управног округа одржана у Горњем Милановцу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I