Eng

Es

It

Sp

Пријем за представнике рукометних репрезентација

Пријем за представнике рукометних репрезентација

У згради Окружног начелства уприличен је пријем за делегације рукометних репрезентација Србије, Грчке, Исланда и Литваније, које учествују на квалификационом турниру за Светско јуниорско првенство, који се одржава у Спортској хали „Бреза“. Пријем је организовао председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.

Председник општине пожелео je добродошлицу свим екипама и изразио задовољство што се један овакав турнир организује у нашој општини.

„Поносни смо на нашу репрезентацију и на чињеницу да Милановац има дугу традицију играња рукомета. Захвални смо Рукометном савезу Србије што је одлучио да организацију оваквог турнира додели нашој општини. Надам се да ћете, у овим празничним данима, уживати у Милановцу и да ћете остварити резултате које сте планирали. Ја ћу бити субјективан и рећи да желим да Србија победи и пласира се на Светско првенство. Позивам публику да буде подршка нашој репрезентацији али и да пратеи друге утакмице. Још једном добродошли и уживајте у Горњем Милановцу“, истакао је председник општине.

Директор мушке рукометне репрезентације Милан Станковић захвалио је на изузетном гостопримству и одличној организацији.

„Још једном желим да се у име Рукометног савеза Србије захвалим Горњем Милановцу на одличној организацији. Ово је изузетно јак турнир и лично очекујем да се у последњем мечу, између Србије и Исланда, одлучује о томе ко одлази на Светско првенство. Надам се да ће домаћа публика и наша велика жеља бити пресудни да то буде наша репрезентација“, рекао је Станковић.

Члан Општинског већа задужен за образовање и спорт Срђан Милићевић истакао је да до сада није било никаквих проблема што се организационог дела тиче и истакао да ће се сви у Организационом одбору трудити да све екипе задовољне напусте Горњи Милановац.

Previous Обележен Бадњи дан

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I