Eng

Es

It

Sp

Радови на уређењу општине у току

Радови на уређењу општине у току

Поступајући по налогу председника општине Горњи Милановац Милисава Мирковића службе Јавног комуналног предузећа „Горњи Милановац“, Јавног предузећа за путеве и Јавног предузећа за изградњу јуче су започеле односно интензивирале активности из своје надлежности на уређењу градског и сеоског подручја.

У току је санирање оштећења на путним правцима на територији општине Горњи Милановац и то на улицама у градском и приградском подручју и на локалним и некатегорисаним путевима на сеоском подручју, као и тротоарима и другим јавним површинама.

Такође, по налогу председника општине у наредним данима изводиће се радови на уређењу Трга кнеза Михаила, Градског парка, Великог парка и свих других јавних површина и то кошење, предузимање мера и поступака који обезбеђују нормалан развој заступљених биљних врста и трајност њихових физичких, здраствених и естетских вредности, уређење расвете на градском подручју, уређење хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације на градском и сеоском подручју, чишћење канала, уклањање и орезивање ниског и високог растиња, прање улица…

Традиционална пролећна акција Општине Горњи Милановац „Уредимо наш град и општину“ биће реализована током данашњег дана, а учесници акције окупиће се на Тргу кнеза Михаила у 9.00 сати, када ће бити објављен план активности са локацијама и координарторима. У овој акцији учешће ће узети наши млади суграђани, волонтери, активисти Црвеног крста, милановачких културно-уметничких друштава „Типопластика“ и „Шумадија“ и спортисти многих милановачких клубова, ученици основних и средњих школа уз подршку Канцеларије за младе и Општинске управе општине Горњи Милановац. Иначе, централна пролећна акција под називом „Очистимо град и општину 2016“ биће организована 12. априла у Прањанима, Каменици и Брезни, 13. априла на Руднику и у Угриновцима, 14. априла у Такову и Бољковцима, а 15. априла у Враћевшници и на градском подручју.

Previous Почели радови на доградњи анекса Предшколске установе „Сунце“

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I