Moguća saradnja Opštine Gornji Milanovac sa NALED-om

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković upriličio je danas sa svojim saradnicima prijem za izvršnu direktorku NALED-a (Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj) Violetu Jovanović, Darka Vukobratovića direktora firme „Kontango“ koja je vlasnik Kompanije Rudnik i flotacija „Rudnik“ a.d. Rudnik i predstavnike Kompanije Rudnik i flotacija „Rudnik“ a.d. Rudnik – generalnog direktora Aca Ilića i izvršnog direktora Zorana Nedeljkovića.
Ovom prilikom izvršna direktorka NALED-a Violeta Jovanović izrazila je veliku zainteresovanost NALED-a za uspostavljanje saradnje sa Opštinom Gornji Milanovac u okvirima svoje delatnosti, a posebno u oblasti privrednog razvoja. Naime, rukovodstvo Kompanije „Kontango“ je, kao jednog od aktivnijih članova NALED-a, prikazalo saradnju ove kompanije sa Opštinom Gornji Milanovac kao saradnju koja bi se mogla postaviti kao dobar model saradnje privrednih subjekata i lokalne samouprave u čitavoj Srbiji.
Predsednik opštine Milisav Mirković rekao je da je Kompanije Rudnik i flotacija „Rudnik“ a.d. Rudnik jedan od dobrih primera privrednog subjekta koji društveno-odgovorno posluje u lokalnoj zajednici naglasivši da Opština Gornji Milanovac ima izuzetnu saradnju i sa većinom drugih privrednih subjekta koji takođe društveno-odgovorno posluju. Lokalne samouprave i privredni subjekti upućeni su jedni na druge i saradnja između njih je u obostranom interesu.
O članstvu Opštine Gornji Milanovac u Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj odlučivaće nadležni organi Opštine Gornji Milanovac do kraja tekuće godine

Previous FINALE JAVNE RASPRAVE O NACRTIMA PROGRAMA RAZVOJA TURIZMA I STRATEGIJE LOKALNOG RAZVOJA OPŠTINE GORNJI MILANOVAC 2012-2022. GODINE