Асфалт стигао и у МЗ Заграђе

У оквиру инфраструктурних радова који се изводе на подручју Горњег Милановца, асфалтиран је још један некатегорисани пут, овога пута у МЗ Заграђе. Дужина деонице износи 505 метара и спаја ово село са Варницама и са главним путем. Радове је данас обишао Дејан Ковачевић, председник општине, и овом приликом се захвалио мештанима који су заједно са општином учествовали у изградњи овог пута и истакао значај поменутог путног правца.

Асфалтирање овог пута ће много олакшати кретање, поготову у зимском периоду јер ће ова траса моћи да се чисти. Док није било асфалта на овој деоници, овај пут се тешко чистио и људи су тешко функционисали. Оно што морам да нагласим јесте да је наша сезона тренутно негде на пола асфалтирања, увелико се расписују јавне набавке за нових седам некатегорисаних путева, а за два локална смо завршили набавке и изабрали извођаче. До краја године нам остаје да урадимо још седам некатегорисаних путева, што ће значити да ће и ове године преко двадесет путних праваца на територији наше општине бити завршено. Пратимо динамику из претходних година и све оно што смо планирали и обећали, то ћемо и испунити – рекао је председник општине.

Уговорена вредност радова износи 3.187.186,50 динара без ПДВ-а, односно 3.824.623,80 динара са ПДВ-ом, а извођач радова је предузеће „Свин“ д.о.о.

Previous Министар Гајић посетио Прањане