Eng

Es

It

Sp

Асфалт стигао у четири месне заједнице

Асфалт стигао у четири месне заједнице

У оквиру радова на путној инфраструктури општине Горњи Милановац, у претходном периоду је асфалтирано неколико некатегорисаних и локалних путева. Тако је у МЗ Лозањ асфалтирана деоница од наставка постојећег асфалта Обућина до Ристића и деоница од Ристића до куће Милојевића. Деоница Лозањ 1 је дуга 637м,  а Лозањ 2 је 270 м са ширином асфалта од 2,50 м и са обостраним банкинама од по 0,25м,. Укупна дужина пута је 907 метара, док је укупна вредност радова 5.287.020,00 динара.

На поменутим трасама улице предвиђен је асфалт БНХС 16 у дебљини од 5 цм, испод тога је насут горњи носећи слој тампона од 0-31,5мм у дебљини од 10цм. Извођач радова је грађевинско предузеће АР градња из Београда.

У МЗ Клатичево асфалтиран је некатегорисани пут укупне дужине 530 метара. Задовољни мештани коментаришу да им је овај пут од великог значаја .

Нисмо пуно чекали да се почне са радовима. Задовољни смо и извођачима и квалитетом радова. Свака част, немамо речи – рекао је Србољуб Вукашиновић из Клатичева

Укупна вредност радова који обухватају рехабилитацију овог путног правца износи 2.758.860,00 динара са ПДВ-ом, а извођач је предузеће СВИН доо из Горњег Милановца .

Завршени су и радови на рехабилитацији локалног пута у Кривој Реци, где је асфалтирана деоница на правцу Маџарско гробље – Голубац у дужини од 646 метара.

Овај пут се ради удруженим средствима мештана и Општине Горњи Милановац, а било нам је у интересу да се уради јер је био заиста лош – рекао је Радован Марјановић, председник МЗ Крива Река.

Укупна вредност радова је 3 240 170 динара са ПДВ-ом, а извођач радова је предузеће АР ГРАДЊА из Београда.

Прошлог петка је асфалтиран још један путни правац на подручју општине Горњи Милановац. Завршени су радови на улици Јове Командира на Руднику који обухватају асфалтирање трасе – од хотела „Краљица“ поред новог базена на Руднику све до Визиторског центра, дужине 265 метара, ширине 5м, асфалтом БНХС16 дебљине 6цм. Израђене су банкине са једне стране улице, док су са друге постављени ивичњаци ради усмеравања и евакуације површинских вода.

– Пут се ради, базен се ради, атмосфера је добра, то је нешто што нама овде треба. Задовољни смо како се ради пут, ми смо некада радили о свом трошку, а сада уз помоћ општине, значиће нам да се ова деоница асфалтира. Зими нам је био највећи проблем, сад ће нам чистити снег, а и комуналцима ће бити лакше да дођу да одвезу смеће- каже Милоје Радојевић са Рудника.

Вредност радова је 3.699.522,00 динара, а извођач грађевинско предузеће “Свин” доо из Горњег Милановца.

КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

 

Previous Министарка Ирена Вујовић у посети Горњем Милановцу

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I