Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран локални пут у Месној заједници Рудник

Асфалтиран локални пут у Месној заједници Рудник

У Месној заједници Рудник, успешно је завршено асфалтирање локалног пута Злокуће-Дрење, у дужини од око 750 метара. У питању је деоница пута од колоније Рудник, преко погона јаме, до Мајдана, чија дужина износи 675 метара, уз санације на истој деоници у дужини од 72 метра. Уговорена вредност радова овог путног правца износила је око 7.800.000 динара.

Средства за извођење радова обезбедили су у истом проценту општина Горњи Милановац и Рудник и флотација „Рудник“ д.о.о, по 50 посто од укупне вредности радова. Генерални директор „Рудник“ д.о.о. Ацо Илић, истакао је да је пут одлично урађен.

„Пут је општински, али пут користимо и ми као предузеће, али и наше комшије и мештани. Поготово је био проблематичан део пута код куће Југослава Вучетића, где су биле велике рупе, нису могла да пролазе ни лака возила, нити аутобуси који превозе наше раднике, тако да је ово сад одлично одрађено. И овај други део, који креће од капије јаме 04 до Џоковића куће је значајан за породице које ту живе“, нагласио је Илић.

Председник Месне заједнице Рудник Милован Николић рекао је да је веома задовољан урађеним радовима, као и да је овај пут од великог значаја, како за мештане, тако и за Флотацију.

„Ова деоница је од великог значаја због, пре свега, самог места, али и предузећа „Рудник“ д.о.о. Овим путем се врши транспорт руде са површинског копа до погона Флотације“, рекао је Николић и додао да су радови завршени пре предвиђеног рока од 15 дана.

Previous Министар Небојша Стефановић посетио Горњи Милановац

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I