Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран пут Шилопај – Церова

Асфалтиран пут Шилопај – Церова

Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић присуствовао је асфалтирању локалног пута Шилопај – Церова. Асфалтирање овог путног правца, у дужини од 2.100 метара, у потпуности се финансира из буџета општине. Вредност радова износи 9.328.095,00 динара.

„Ја сам 30 година живео у граду, па сам се вратио на село. Овај пут смо ми урадили из својих средстава пре тридесетак година и ово је први пут, од тада, да се неко сетио да наше село постоји. Ово је један од најрадоснијих дана у нашим животима и захвални смо локалној самоуправи што су асфалтирали овај пут. Захвални смо председнику општине Дејану Ковачевићу и његово име ће заувек остати у памћењу мештанима, јер је урадио пуно за нас“, рекао је Радовин Штуловић из Церове.

Некадашњи председник Савета месне заједнице Богдан Бојо Ликић истакао је да никада нису изведени радови овог обима и квалитета, као што је сада овај локални пут. Истиче да се сада аутомобилом може проћи у свако доба године и да су мештани изузетно задовољни како је пут урађен.

„Изузетно значајна инвестиција за наше село и надам се да ће се народ вратити, као што имамо примера и сада, јер је добар пут предуслов за тако нешто“, рекао је Драган Сретеновић, који је члан Савета месне заједнице Шилопај.

Previous Асфалтирање у Немањиној и Зрењанинској улици

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I