Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран пут у Месној заједнци Луњевица

Асфалтиран пут у Месној заједнци Луњевица

У Месној заједници Луњевица завршени су радови на асфалтирању некатегорисаног пута, од раскрснице Петковићи до Стојичиног брда. Дужина асфалтиране деонице је 839 метара, а вредност радова је око 3 милиона динара. У финансијској реализацији радова учествовали су локална самоуправа и грађани, у односу 3:1.

Председник Месне заједнице Луњевица Бранислав Радовановић истакао је да је асфалтирање овог пута од великог значаја за мештане Луњевице.

„Да је било овог пута раније, многи мештани би остали. Овде успева и воће и поврће, клима је блага, једини разлог мањка мештана је зато што није имао прилаз путу. Без струје и пута нема ни живота. Тренутно је струја у реконструкцији, пут је с овим дошао до задње тачке у Луњевици, тако да су створени услови за нормалан живот. Захвалио бих се локалној самоуправи на великој подршци, разумевању и помоћи и надам се да ћемо наставити добру сарадњу “, рекао је Радовановић и додао да је у плану мештана Луњевице да се обезбеде средства за спајање овог пута с локалним, чиме би се обезбедио прилаз насељу с две стране.

Завршетак овог путног правца само је један у низу успешно завршених инфаструктурних пројеката у овој грађевинској сезони, у којој су асфалтирани многи, како локални, тако и некатегорисани путеви. Подсетимо, општина Горњи Милановац издваја преко триста милиона динара за извођење инфраструктурних радова на сеоском, али и градском подручју, како би се побољшали услови живота свих грађана.

Previous Асфалтиран локални пут у Месној заједници Грабовица

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I