Eng

Es

It

Sp

Асфалтиран пут у Месној заједници Прањани

Асфалтиран пут у Месној заједници Прањани

Након успешно завршених радова на асфалтирању некатегорисаних путева у месним заједницама Горњи Бранетићи и Грабовица, постављање асфалта завршено је и у Месној заједници Прањани. У питању је некатегорисани пут у засеоку Милутиновићи, дужине 740 метара.

Председник Месне заједнице Прањани Радовин Веселиновић нагласио је да је лично, као и сви мештани, веома задовољан улагањима у путну инфраструктуру Прањана.

„Као што знате и претходних година и ове године доста се путева ради у милановачкој општини и сада је дошао на ред и пут у Милутиновићима. Овде има пет-шест кућа које гравитирају овим делом и што је најбитније млади људи остају у овом крају. Желим да их похвалим што су скупили новац и што су урадили овај пут који ће им у будућности пуно значити “, рекао је Веселиновић и додао да ово није једина инвестиција у Прањанима што се тиче путне инфраструктуре. Рађен је пут у Катрићима, Брдима, у току месеца би требало да се заврши пут у Лазовићима, а планирани су и радови на путевима и у следећој грађевинској сезони.

Вредност изведених радова на путу у Милутиновићима износила је скоро 3 милиона динара, а средства су определили локална самоуправа и грађани, у односу 3:1.

Previous Асфалтирани путеви у месним заједницама Горњи Бранетићи и Грабовица

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I