Eng

Es

It

Sp

Асфалтирани путеви у месним заједницама Горњи Бранетићи и Грабовица

Асфалтирани путеви у месним заједницама Горњи Бранетићи и Грабовица

У оквиру редовних инфраструктурних пројеката планираних за ову сезону, успешно је асфалтиран пут у Месној заједници Горњи Бранетићи, засеоку Боблија. Дужина асфалтиране деонице је 900 метара, а вредност радова је око 5 милиона динара. Новчана средства опредељена су из буџета општине Горњи Милановац, уз учешће мештана од око 1.250.000 динара.

Председник Месне заједнице Горњи Бранетићи Томислав Вуксановић рекао је да асфалтирање овог пута значи пуно свим мештанима.

„За мене лично и ове људе који живе овде, пут значи много, јер се овде људи баве производњом кромпира, млека, гаје стоку, баве се малинама. На селу без инфраструктуре нема живота, а надамо се да ће код нас заживети и туризам, јер смо близу планине Рајац који је најближа планина Београду. Ово је засеок Боблија, Глишовића пут, и у име целог села морам да се захвалим општини Горњи Милановац, на челу са председником Дејаном Ковачевићем што су нам опет помогли да асфалтирамо и овај пут, и надам се да ће се сарадња наставити као и до сад“, нагласио је председник МЗ Горњи Бранетићи Toмислав Вуксановић.

Мештанин Горњих Бранетића Зоран Глишовић истакао је велико задовољство асфалтирањем пута и нагласио да је постојање добре путне инфраструктуре предуслов за квалитетан живот.

„Живим овде у селу и бавим се пољопривредом, данас сам пресрећан јер сам доживео нешто што чекам цео живот. Ово дете које држим у рукама је моје унуче и драго ми је да ће он и његова генерација много боље да живе. Захваљујући овој држави, овој нашој власти, дошли смо до нормалног пута и сигуран сам да ће се овај тренд наставити, јер овај пут је од великог значаја, на крају овог пута се налази преко 50 хектара земље, без помоћи општине ми ово не бисмо никад урадили“, рекао је Зоран Глишовић и додао да се нада да ће се улагања у Горње Бранетиће наставити и у будућности.

Осим асфалтирања у Месној заједници Горњи Бранетићи, успешно су завршени и радови на асфалтирању некатегорисаног пута у Месној заједници Грабовица, у којој је недавно асфалитрано преко 800 метара пута. Сада је питању деоница од Дома ка гробљу, дужине 428 метара. Укупна вредност изведених радова је преко 2 милиона динара, а у финансијској реализацији радова учествовали су локална самоуправа и грађани, у односу 3:1.

Previous Асфалтиран пут у Месној заједнци Луњевица

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I