Асфалтиран пут у МЗ Брђани

Пријатно јесење време погодује наставку инфраструктурних радова у МЗ Брђани. Данас је асфалтиран некатегорисани пут на потесу Зрнац дужине 660 метара. Радове је обишао Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, који је овом приликом изразио задовољство због чињенице да ће овом динамиком сви инфраструктурни радови на путним правцима планирани општинским буџетом бити реализовани до краја године. Такође, председник се захвалио мештанима, који дуго чекају асфалт на овој деоници пута на учешћу у реализацији радова.

– Желео бих да се захвалим мештанима, с обзиром на то да се за радове 75% новца  одваја из општинског буџета, а 25% одвајају мештани. Мислим да ће им овај пут олакшати комуникацију са градом и побољшати пословање јер се у овом делу МЗ Брђани налазе ресторан и радња. – изјавио је овом приликом  Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Мештанин Предраг Брадоњић, који је уједно и власник ресторана и радионице у Брђанима сматра да се асфалтирањем пута побољшава квалитет живота и развој домаћинстава у селу.

– Брђани се налазе у неком централном делу између града Чачка и општине Горњи Милановац, што наше село чини интересантним за развој и останак житеља, поготово младих. Брђани су једно модерно и напредно село које је изродило многе образоване људе, имамо 53 породице са троје и више деце, 90 ђака у школи. – истакао је Брадоњић значај путне инфраструктуре у овом делу наше општине.

Уговорена вредност радова је 3 534 036 динара са ПДВ-ом, а извођач је предузеће ,,Свин“ д.о.о. из Горњег Милановца.

КАБИНЕТ  ПРЕДСЕДНИКА  ОПШТИНЕ  ГОРЊИ  МИЛАНОВАЦ

Previous Одржана 23. седница Скупштине општине Горњи Милановац – Усвојене све тачке дневног реда