Eng

Es

It

Sp

Асфалтирана два некатегорисана пута – у Коштунићима и Мајдану

Асфалтирана два некатегорисана пута – у Коштунићима и Мајдану

Грађевинска сезона у Горњем Милановцу у пуном је јеку. Након низа успешно асфалтираних некатегорисаних путева широм милановачке општине, на ред је дошао и некатегорисани пут у Месној заједници Коштунићи. Завршено је асфалтирање пута ка Милану и Рајку Дмитровићу дужине 700 метара. Укупна вредност радова износила је преко два и по милиона динара, а у финансијској реализацији радова учествовали су локална самоуправа и мештани, у односу 3:1.

Председник Месне заједнице Коштунићи Иван Дамњановић рекао је да је урађени пут од великог значаја за све мештане Коштунића, а поготово за породицу Дмитровић.

„Ових дана ради се доста у Коштунићима. Поред овог, урађена су још два асфалтна пута, данас радимо насипање једног другог пута, канале и ролне постављамо. Захваљујемо се локалном руководству и Јавном предузећу за изградњу и свима који су помогли да се успешно заврше послови“, рекао је председник Месне заједнице Коштунићи.

Поред асфалтираног пута у Месној заједници Коштунићи, завршено је асфалтирање још једног путног правца. У питању је некатегорисани пут у Месној заједници Мајдан, засеоку Јовичићи. Извођач деонице дужине 222 метра је „AR Gradnja“, а вредност радова је око 2 милиона динара, за шта су средства, такође, определили општина Горњи Милановац и грађани, у односу 3:1.

Previous Асфалтиран пут у Месној заједници Прањани

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I