Eng

Es

It

Sp

Асфалтирана три путна правца у Теочину

Асфалтирана три путна правца у Теочину

Грађевинска сезона на територији општине Горњи Милановац се захуктава. У току је асфалтирање и припреме на некатегорисаним путевима. Радови се одвијају планираном динамиком, а и временски услови иду на руку.

Након завршеног асфалтирања нешто више од 2 километра пута у месним заједницама Горњи Бањани и Лозањ, машине су пресељене на путне правце у Теочину: „Ове године радимо нова три путна правца и то Горњи Сарићи 160 метара, Доњи Сарићи 453 метра и Смиљанићи 220 метара“, изјавио је Александар Пауновић председник ове месне заједнице. Како је навео, укупна вредност радова је 4.400.000 динара. Мештани су скупили 1.100.000 динара, а општина Горњи Милановац је финансирала преостали део. Асфалтирањем ових путних праваца Теочин ће бити повезан са Горњим Бањанима, Поломом и Лозњом.

Након завршеног асфалтирање у Теочину, планирано је да се машине преселе у Коштуниће, Прањане, Гојну Гору, Таково, Клатичево и Јабланицу, где је предвиђено да се укупно асфалтира близу три километра пута на путним правцима у овим месним заједницама.

Previous Поново ради апотека у Прањанима

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I