Eng

Es

It

Sp

Асфалтирана Улица Бранка Радичевића

Асфалтирана Улица Бранка Радичевића

У складу са динамичким планом радова који се односи на планирано асфалтирање улица у Горњем Милановцу, данас се асфалтира Улица Бранка Радичевића. У питању је рехабилитација постојеће саобраћајнице у дужини од 170 метара у постојећој ширини која је у просеку 6,5 метара. Радови на рехабилитацији саобраћајнице обухватали су фрезовање постојећег асфалта, замену оштећених ивичњака и постављање нових, регулисање постојећих шахти и сливника, припрему подлоге за уградњу асфалта БНХС 16 дебљине 8 цм. Уговорена вредност радова износи 2.543.400,00 динара, а извођач радова је предузеће „СВИН“ д.о.о. из Горњег Милановца.

„Имамо још 3 локална пута која ћемо завршити и 6 некатегорисаних, за које су завршене јавне набавке и започета реализација. И поред тога што имамо доста проблема са корона вирусом, што имамо доста ствари које морамо да решавамо на дневном нивоу и да се бавимо том заразном болешћу, ми смо успели да издвојимо део средстава, и то не мали део, већ нешто преко 120 милиона динара. То је новац који ћемо уложити у путну инфраструктуру ове године. Ако будемо стигли расписаћемо још један део јавних набавки које се односе на некатегорисане путеве у овој години, и то ћемо радити од септембра месеца“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић приликом обиласка радова. Предметни радови изводе се у складу са обезбеђеном пројектно-техничком документацијом и дозволама добијеним од стране надлежних органа. Током трајања радова извршена је обустава саобраћаја на делу улице где се изводи рехабилитација и овом приликом се захваљујемо грађанима за указано стрпљење и разумевање.

У складу са предвиђеним планом наручиоца радова наставља се од понедељка рехабилитација улица Тихомира Матијевића, Илије Бирчанина, Рада Кончара као и већ започета изградња Улице Мише Лазића, Јована Цвијића – леви и десни крак улице.

Previous Радови на Анексу СРЦ “Бреза” у завршној фази

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I