Asfaltiranje glavne ulice

U okviru radova na sanaciji kolovoza u ulici Kneza Aleksandra na deonici od zgrade Opštine Gornji Milanovac do skretanja za stočni pijac (ukupna dužina 1321 metar) danas, 18. oktobra 2013. godine, započeti su radovi na asfaltiranju kolovoza.
Radove na sanaciji kolovoza čija vrednost iznosi oko 40 miliona dinara vrši preduzeće „Štrabag“ iz Čačka, a po nalogu Javnog preduzeća „Putevi Srbije“ na ime oštećenja ove ulice prouzrokovanih preusmeravanjem saobraćaja prilikom radova na nadvožnjacima na obilaznici kroz gradsko područje. Pored asfaltiranja kolovoza izvode se i radovi na postavljanju novih ivičnjaka na deonici od kasarne do tzv. plavog mosta.
Naporedo sa radovima na sanaciji kolovoza izvode se i radovi na izgradnji kišne kanalizacije i radovi na izgradnji infrastrukture za postavljanje optičkih kablova i video nadzora. Za ove radove sredstva su obezbeđena budžetom Opštine Gornji Milanovac u iznosu od 18,5 miliona dinara. Izvođač radova je preduzeće „SVIN“ iz Gornjeg Milanovca.
Po završetku ovih radova sa već rekonstruisanim trotoarima i posađenim drvoredom biće okončani svi planirani radovi na uređenju glavne ulice.
Molimo sugrađane da imaju strpljenja i razumevanja za građevinske radove na glavnoj ulici koji će biti okončani najkasnije do kraja ovog meseca i zahvaljujemo se na do sada ukazanom razumevanju.

Previous Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava namenjenih poljoprivrednicima