Eng

Es

It

Sp

Благовремено покренута акција уређења града

Благовремено покренута акција уређења града

Председник Општине Горњи Милановац Милисав Мирковић је на предлог Општинске управе, формирао радну групу са задатком да изврши уређење или измештање робне пијаце и уређење зелене пијаце као и простора око њих. Ове активности су део припрема за обележавање два века од подизања Другог српског устанка и Дана Општине Горњи Милановац – 23. априла 2015. године, у циљу што бољег и свеобухватнијег инфраструктурног уређења простора и урбаног амбијента где су смештене милановачка зелена и бувља пијаца као и градска тржница, а који представља један од најфреквентнијих делова града.

Задатак радне групе је и уређење других јавних површина, и то у улици Хероја Дражевића између улице Милоша Великог и улице Вука Караџића (од Робне куће „Пролетер“ према горњомилановачкој болници), у улици Милоша Великог између улице Војводе Милана и Хероја Дражевића (преко пута Робне куће „Пролетер“), у Железничкој улици између улице Милоша Великог и улице Војводе Мишића (код старе железничке станице), простора код Норвешке куће (паркинг и друге јавне површине), као и уређење мостова на територији општине и простора испред објекта ЈКП „Горњи Милановац“ (улаз у Горњи Милановац са Ибарске магистрале из правца Београда) и других јавних површина.

Радна група је у обавези да најпре сачини План активности за уређење наведених локација и исти достави Председнику Општине најкасније до петка, 6. фебруара 2015. године. Иначе, крајњи рок за уређење ових локација је 31. март 2015. године.

Previous Завршна конференција у Лучанима

Leave Your Comment

Таковска 2
32300, Горњи Милановац

Радно време:

Пон – Пет: 7.30 ч.  – 15.30 ч.

Телефон:

+381 325150050

Огласна табла

Увек у току са новостима

Пратите нас

© 2021 Општина Горњи Милановац I Сва права задржана I Веб дизајн: Студио Имплицит I